Scroll to top

O ZARIADENÍ

Príjemné ubytovanie v krásnom meste Banská Štiavnica v útulne zariadenom apartmáne Lily a štúdiu Ema. V apartmáne sú k dispozícii dve spálne, veľká obývacia miestnosť s káblovou TV a jedálenským sedením, kuchynský kút a sociálne zariadenie. Štúdio disponuje obývacou miestnosťou s galériou, ktorá slúži zároveň ako spálňa a aj detský kútik, kuchynský kút a sociálne zariadenie. V exteriéri sa nachádza zastrešená terasa s vonkajším posedením. Samozrejmosťou je bezplatný WiFi prístup na internet a spoplatnené parkovanie do 20 m od objektu. Fajčenie, nadmerný hluk ani domáce zvieratká nie sú povolené. Ubytovanie je vhodné pre rodiny s deťmi a stredne veľké skupiny priateľov.

POLOHA

V srdci Štiavnických vrchov, na úpätí Sitna, v historickom centre mesta Banská Štiavnica, neďaleko Štôlne Glanzenberg. Starý a Nový zámok sú od ubytovania vzdialené asi 1 km, Slovenské banské múzeum cca 1,8 km a lyžiarske stredisko Ski Salamandra resort 11 km.

UBYTOVANIE

Ubytovanie je zabezpečené v štúdiu (4 lôžka formou matracov) a v sedemlôžkovom apartmáne s prístelkou. Súčasťou vybavenia oboch jednotiek je obývacia miestnosť s TV a gaučom, plne vybavený kuchynský kút a kúpeľňa (sprchový kút, umývadlo, toaleta, stojan na sušenie prádla, uteráky), apartmán má navyše ešte jednu samostatnú toaletu. Celková kapacita ubytovania je 12 osôb (7 + 1 osôb v apartmáne Lily, 4 osoby v štúdiu Ema).

STRAVOVANIE

Na prípravu jedál slúžia plne vybavené kuchynské kúty (chladnička s mrazničkou, keramická varná doska, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, kávovar resp. chladnička, elektrická rúra, keramická varná doska, mikrovlnná rúra, rýchlovarná kanvica, kávovar, hriankovač) s jedálenským sedením. Najbližší obchod s potravinami je od ubytovania vzdialený 240 m, reštaurácia len  65 m.